Ontdek Unieke Teambuilding in Amsterdam met Adem Academy

Boss Weekend Aug 2022

Welkom bij Adem Academy, de perfecte bestemming voor innovatieve en inspirerende teambuilding in Amsterdam. In de bruisende hoofdstad van Nederland biedt Adem Academy een unieke ervaring die teams dichter bij elkaar brengt, terwijl ze tegelijkertijd werken aan persoonlijke groei en gezondheid.

Bekijk de volledige agenda

 

Wat maakt onze Teambuilding in Amsterdam Speciaal?

  • Locatie: Gelegen in het hart van Amsterdam, biedt onze locatie een sfeervolle en comfortabele setting die ideaal is voor teamactiviteiten.
  • Activiteiten: Onze teambuilding-sessies omvatten een reeks activiteiten zoals ademhalingsoefeningen, ijsbaduitdagingen en mindfulness-praktijken, allemaal ontworpen om samenwerking, communicatie en welzijn te bevorderen.
  • Deskundige Begeleiding: Onder leiding van Chris, met zijn uitgebreide ervaring in bewegingswetenschappen en persoonlijke ontwikkeling, krijgt elk teamlid persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • Op Maat Gemaakte Ervaring: We passen elke sessie aan om aan de specifieke behoeften en doelen van uw team te voldoen, of het nu gaat om het versterken van de teamgeest, het verbeteren van de communicatie of het stimuleren van creativiteit.

 

Voordelen van Teambuilding met Adem Academy

  • Verhoogde Productiviteit: Door stressvermindering en verbeterde concentratie kan uw team efficiënter werken.
  • Betere Samenwerking: Onze activiteiten zijn ontworpen om barrières af te breken en open communicatie en vertrouwen binnen het team te bevorderen.
  • Gezondheid en Welzijn: De focus op ademhalingspraktijken en mindfulness draagt bij aan het algemene welzijn van de teamleden.
  • Inspirerende Omgeving: Amsterdam, als een dynamische en historische stad, biedt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke teambuildingservaring.

Neem de Stap naar Beter Teambuilding in Amsterdam

 

Of u nu een klein bedrijf bent of deel uitmaakt van een grote organisatie, Adem Academy is klaar om u en uw team te verwelkomen voor een unieke teambuildingservaring in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze op maat gemaakte teambuilding-pakketten en hoe wij kunnen helpen om uw team naar een hoger niveau te tillen.

 

 

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster