Oer Weekend

Een verdiepingsweekend voor mannen

Het OER Weekend is een vervolg op het Boss weekend. Dit verdiepingsweekend bestaat uit lichaamswerk op dag één en een medicijnreis op dag twee. Chris werkt met een zacht medicijn die ons hart opent waardoor er een prachtige helende reis mogelijk is.

De combinatie van lichaamswerk & medicijnwerk is een ware verdiepingsslag in je persoonlijke ontwikkeling en kan diepe lagen van het lichaam en geest zeer helend zijn. Misschien voel je dat er ergens in jou een diepe wens is – de wens van jouw ziel – om écht vrij te zijn. Medicijnwerk zorgt voor transformerende inzichten en bewustwording en bevrijding!

Adem Academy - Naarden bedrijfsworkshop 3
Adem Academy - Chris - 2
Medicijnwerk rijkt tot diep in de ziel

Chris heeft veel ervaring op het gebied van lichaamswerk, healing, en persoonlijke coaching. De medicijnreis is een ceremonie, een oer-oud sjamanistisch ritueel. De heldere inzichten die je hier zult ontvangen ga je gronden zodat je het concreet kunt integreren in het dagelijks leven.

Zelf heeft Chris bijzonder positieve resultaten mogen ervaren van verschillende helende medicijn reizen. Tijdens deze reizen is hij geroepen om hier zijn werk van te maken en dit met andere mensen te delen. Medicijnwerk rijkt tot de diepere lagen van de ziel, ook is het een wezenlijke manier om het immuunsysteem positief te beïnvloeden en zet aan tot empowerment.

 

Een intieme locatie

Op een prachtig locatie in Naarden, direct tegen de oude vestingsmuren, bevind…heerlijk kan genieten van een kop koffie en natuurlijk de lunch!

Je bent hier even helemaal weg bent van alles

Ga mee op reis en laat je inspireren, spiegelen en ondersteunen door een groep mannen die je verder helpen op jouw pad. Ervaar twee dagen met veel gelach, plezier, openheid en de ruimte om je kwetsbaar op te kunnen stellen.

Boss weekend Naarden - locatie
Boss Weekend Aug 2022 groepsfoto
Twee verdiepingsdagen van 9:30 tot 17:30 uur.

Inclusief:

  • Heerlijke plantaardige lunch
  • Koffie, thee & gefilterd Kangenwater.
  • Gezonde tussendoortjes zoals fruit en andere snacks.

Exclusief diner & overnachting.
Er zijn meerdere mogelijkheden tot overnachten in de nabije omgeving.

“The critical issue is allowing yourself to know what you know. That takes an enormous amount of courage.”

Bessel A. van der Kolk

Het OER weekend

1 & 2 juni 2024
Kosten 495,-

Meer info Ik doe mee!