Mannen Weekend

Boss weekend

Het Boss weekend is een trainingsweekend voor mannen die willen ontwikkelen, groeien en nieuwsgierig zijn naar wat het leven nog meer te bieden heeft. Mannen die voelen dat het tijd is voor verdieping en verdere ontwikkeling op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Bereid je voor op twee intensieve dagen met ademwerk, systemische opstellingen, lichaamsoefeningen, koude-training, een programma waarmee jij de weg gaat vrijmaken voor precies die dingen die jij wilt manifesteren.

Alle mannen zijn van harte welkom

Het maakt tijdens het Boss weekend niet uit of je al veel ervaring hebt met groepswerk of dat dit allemaal nieuw voor je is. Het programma stimuleert jouw systeem tot inspiratie en het komen van mooie inzichten.

Boss weekend Naarden - ijsbad
Boss weekend Naarden - Coaching
Ontdek & ervaar de wijsheid vanuit het lichaam

Chris is zijn gehele leven al gefascineerd door het menselijk lichaam. Hij begon zijn carrière als gym docent, daarna werkte hij als fysiek trainer & inspanningsfysioloog in de topsport. De laatste jaren versmelten deze ervaring zich met zijn huidige werk als trainer, ademcoach & lichaamswerker.

Tijdens het Boss weekend brengt Chris je middels verschillende lichaamsgerichte sessies in een open en ontspannen staat. Vanuit deze staat weet je precies welke stap je hebt te zetten óf wanneer je even hebt te wachten. Ook weet je hier welke keuzes je dient te maken ten behoeve van je eigen gezondheid, carrière & levensgeluk.

 

 

“The critical issue is allowing yourself to know what you know. That takes an enormous amount of courage.”

Bessel A. van der Kolk

Het Boss weekend

28 & 29 september 2024
Kosten 450,-

Meer info Ik doe mee!
Laat je kennis samenkomen met het weten

De westerse maatschappij heeft ons vooral geleerd, en gewaardeerd, in het gebruiken van ons hoofd. Het kan daarom soms een hele uitdaging zijn om goed in contact zijn met ons onderbuikgevoel. Dat deel in jezelf waar zich jouw intuïtieve vermogens bevinden plus een helder weten.

Het Boss weekend is erop gericht je af te stemmen met deze plek in jezelf. Dit zorgt ervoor dat er geen lange, uitgebreide of analytische coach en praat sessies nodig zijn tijdens deze 2-daagse. Je gaat zelf voelen wat er voor jou nodig is.

Adem Academy - Chris opleiding

Reviews

Michel Bartelingh

De afgelopen editie onder leiding van Skip en Chris met een fijne groep met plezier gewerkt aan ontspanning en ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak.
Daarbij ook de leuke en leerzame presentatie van Alexander bij mogen wonen.
Wat een super weekend op een mooie locatie midden tussen de weilanden in het Friese Wierum!! Nogmaals dank mannen.
Echte aanrader!!

Michel Bartelingh
Kevin-Tadema

Het was top! Skip en Chris weten met veel plezier en enthousiasme een hele fijne dynamiek te creëren met de groep. Door het retreat ben ik nog meer gaan inzien wat ik kan doen om mezelf verder te ontwikkelen binnen mijn carrière en op het gebied van mijn gezondheid.

Kevin Tadema
Hendrik van Houten

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en of ik er veel aan zou hebben. Toch besloot ik om te gaan. Het was erg leuk en leerzaam. Een leuke groep jonge gasten leren kennen en de ervaring was erg positief. Het Boss Weekend heeft me meer focus gegeven op mijn eigen verantwoordelijkheid nemen rondom gezonde keuzes maken, ademhalingsoefeningen, sporten, ontspannen en genieten van het leven, Ik zou dit aan ambitieuze professionals aanbevelen die hun hele leven willen doorlichten en alles weer even op scherp willen zetten.

Hendrik van Houten
Boss weekend Naarden - locatie

Op een prachtig locatie in Naarden, direct tegen de oude vestingsmuren, bevindt zich een moderne trainingslocatie. Het is mogelijk een mooie toeristische wandeling te maken over de vesting. Ook is een tuin met wat groen waar het ijsbad staat en je heerlijk kan genieten van een kop koffie en natuurlijk de lunch!

Je bent hier even helemaal weg bent van alles

Ga mee op reis en laat je inspireren, spiegelen en ondersteunen door een groep mannen die je verder helpen op jouw pad. Ervaar twee dagen met veel gelach, plezier, openheid en de ruimte om je kwetsbaar op te kunnen stellen.

Twee intensieve trainingsdagen van 9:30 tot 17:30 uur.

Inclusief:

  • Heerlijke plantaardige lunch
  • Naslagwerk met theorie & achtergrond informatie.
  • Koffie, thee & gefilterd Kangenwater.
  • Gezonde tussendoortjes zoals fruit en andere snacks.

Exclusief diner & overnachting.
Er zijn meerdere mogelijkheden tot overnachten in de nabije omgeving.

Boss Weekend Aug 2022