Retraites & Weekenden

Boss weekend

Het Boss weekend is een trainingsweekend voor mannen die nieuwsgierig zijn naar wat het leven nog meer te bieden heeft. Mannen die voelen dat het tijd is voor verdieping en verdere ontwikkeling op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Bereid je voor op twee intensieve dagen met ademwerk, systemische opstellingen, lichaamsoefeningen, koude-training, en oer-oude transformatieve ceremonies waarmee jij de weg gaat vrijmaken voor precies die dingen die jij wilt manifesteren.

Alle mannen zijn van harte welkom

Het maakt tijdens het Boss weekend niet uit of je al veel ervaring hebt met persoonlijk proces werk of dat dit allemaal nieuw voor je is. Je werkt aan jezelf met de ondersteuning van andere mannen. Het programma stimuleert jouw systeem tot inspiratie en het komen van mooie inzichten.

IJsbad workshop Moonsfarm 19
Ontdek & ervaar de wijsheid van jouw lichaam

Chris is zijn gehele leven al gefascineerd door het menselijk lichaam. Hij begon zijn carrière als gym docent, daarna werkte hij als fysiek trainer & inspanningsfysioloog in de topsport. De laatste jaren versmelten deze ervaring zich met zijn huidige werk als ademcoach & lichaamswerker.

Tijdens het Boss weekend brengt Chris je middels verschillende lichaamsgerichte sessies in een open en ontspannen staat. Zo kom je bij een bijzondere plek in jezelf uit. Vanuit deze plek weet je precies welke stap je hebt te zetten of wanneer je even hebt te wachten. Ook weet je hier welke keuzes je dient te maken ten behoeve van je eigen gezondheid, carrière & levensgeluk.

Een plek in afstemming met je gevoelswereld & intuïtie.

Het Boss weekend is erop gericht je af te stemmen met deze plek in jezelf. Dit zorgt ervoor dat er geen lange, uitgebreide of analytische coach en praat sessies nodig zijn tijdens deze 2-daagse. Je gaat zelf voelen wat er voor jou nodig is.

 

 

“The critical issue is allowing yourself to know what you know. That takes an enormous amount of courage.”

Bessel A. van der Kolk

Het Boss weekend

21 & 22 oktober
Kosten 395,-

Meer info Ik doe mee!
Laat je kennis samenkomen met het weten

De westerse maatschappij heeft ons vooral geleerd, en gewaardeerd, in het gebruiken van ons hoofd. Het kan daarom soms een hele uitdaging zijn om goed in contact zijn met onze gevoelswereld.

Dat deel in jezelf waar zich creatieve & intuïtieve vermogens bevinden. Het Boss weekend brengt je in verbinding met dit deel waar ook een krachtig, vlijmscherp dierlijke oerman huist.

Ervaar jouw dierlijke & natuurlijke oerman

Durf jij hiermee te verbinden en te ontdekken dat dit krachtiger en waarachtiger is dan dat je voor mogelijk houdt!?

Adem Academy - Chris opleiding

Reviews

Michel Bartelingh

De afgelopen editie onder leiding van Skip en Chris met een fijne groep met plezier gewerkt aan ontspanning en ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak.
Daarbij ook de leuke en leerzame presentatie van Alexander bij mogen wonen.
Wat een super weekend op een mooie locatie midden tussen de weilanden in het Friese Wierum!! Nogmaals dank mannen.
Echte aanrader!!

Michel Bartelingh
Kevin-Tadema

Het was top! Skip en Chris weten met veel plezier en enthousiasme een hele fijne dynamiek te creëren met de groep. Door het retreat ben ik nog meer gaan inzien wat ik kan doen om mezelf verder te ontwikkelen binnen mijn carrière en op het gebied van mijn gezondheid.

Kevin Tadema
Hendrik van Houten

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en of ik er veel aan zou hebben. Toch besloot ik om te gaan. Het was erg leuk en leerzaam. Een leuke groep jonge gasten leren kennen en de ervaring was erg positief. Het Boss Weekend heeft me meer focus gegeven op mijn eigen verantwoordelijkheid nemen rondom gezonde keuzes maken, ademhalingsoefeningen, sporten, ontspannen en genieten van het leven, Ik zou dit aan ambitieuze professionals aanbevelen die hun hele leven willen doorlichten en alles weer even op scherp willen zetten.

Hendrik van Houten
Adem Academy - Locatie De Buitenplaats Naarden

Op een prachtig landgoed in Naarden bevindt zich een oude graanloods die is omgetoverd tot een prachtige moderne trainingslocatie. Het landgoed is ruim opgezet en bestaat uit veel groen waardoor de oerman nog beter geactiveerd kan worden.

Je bent hier even helemaal weg bent van alles

Ga mee op reis en laat je inspireren, spiegelen en ondersteunen door een groep mannen die je verder helpen op jouw pad. Ervaar twee dagen met veel gelach, plezier, openheid en de ruimte om je kwetsbaar op te kunnen stellen.

Twee intensieve trainingsdagen van 9:30 tot 17:30 uur.

Inclusief:

  • Heerlijke plantaardige lunch
  • Naslagwerk met theorie & achtergrond informatie.
  • Koffie, thee & gefilterd Kangenwater.
  • Gezonde tussendoortjes zoals fruit en andere snacks.

Exclusief diner & overnachting.
Er zijn meerdere mogelijkheden tot overnachten in de nabije omgeving.

Boss Weekend Aug 2022