Reviews

Marlies van Veghel

Er is veel aanbod aan ‘self care’, maar eens in de zoveel tijd stuit je op iets wat echt héél oprecht en waarachtig is -en zo was het precies toen ik voor het eerst bij Chris terecht kwam. Breathwork is te gek, maar een ademsessie bij Chris is magisch. Iedere sessie is een unieke belevenis op zich en geeft me -of spiegelt me- precies wat ik op dat moment nodig heb. De professionele begeleiding en liefdevolle, oordeelloze setting die wordt gecreëerd, voelen iedere keer weer als een cadeau aan mezelf.

Marlies van Veghel / Energetisch waarnemer & Kunstenaar
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent Sportkunde
Quinty van Zijtveld

Ik ben zo dankbaar dat Chris me heeft geïntroduceerd aan Breathwork. Ik ging er helemaal open minded in, niet wetende wat te verwachten. Elke ervaring is tot nu toe anders geweest, soms moet ik een traantje laten omdat bepaalde emoties loskomen, maar vaak voel ik intense dankbaarheid en meer connectie en compassie naar mezelf. Het is altijd een hele ontspannen sfeer en Chris geeft altijd een hele fijne introductie van tevoren. Eigenlijk zou ik dit iedereen aanraden, maar specifiek mensen die dealen met emotionele blokkades en/of trauma’s.

Quinty van Zijtveld
Jasper Schendelaar

Chris begeleidde mij met fysieke en mentale oefeningen erg goed en nauwkeurig. Ik merkte al vrij snel dat me beter begon te voelen ik beter ging presteren. De combinatie van ademhalingsoefeningen, ijsbaden en conditionele trainingen was hierin top. Ik zou Chris aanbevelen aan topsporters en aan mensen die persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Jasper Schendelaar / Professioneel keeper bij PEC Zwolle
Steven Elfers
Ademsessies bij Chris zijn altijd mooi. Of je nu komt voor rust en ontspanning, lachen of huilen, vasthouden of loslaten, antwoorden en inzichten of spiritueel reizen naar andere dimensies, het kan allemaal en is elke keer weer anders.
Chris neemt altijd de tijd om het rustig aan iedereen uit te leggen en voelt haarfijn aan wie hulp of steun kan gebruiken.
Het heeft me al veel gebracht en zal me nog heel brengen. Aho!
Steven Elffers
Melvin Boel
Vooraf wat sceptisch, maar toch een gevoel van dit wil ik proberen. Na een aantal sessies met mijn spelers te hebben gezien het zelf ook in een 1 op 1 ervaren.
In control wat ik altijd wil zijn mij volledig te hebben overgegeven, ben ik in een andere dimensie gekomen! Ik voelde de verkramping in mijn lichaam, er ontstond rust en emotie. Een unieke ervaring die rust gaf en verlichting.
Ik vond het bijzonder en uniek.
Melvin Boel / Trainer Feyenoord U.21
Thijs Sepers

Chris heb ik mogen ontmoeten bij een training waar we samen aan deelnamen. Sindsdien heb ik de afgelopen jaren bijna wekelijks zijn ademsessies bijgewoond. De energie, passie en enthousiasme in de sessies heeft mij geïnspireerd om de juiste keuzes te maken in mijn proces. Ik merk dat ik door de ademsessie met steeds meer rust, liefde en daadkracht in het leven sta. Het is heerlijk.

Thijs Sepers / Inspirator
Jurien Groot

Ik ben zelf regelmatig te vinden bij de ademsessies bij Pllek in Amsterdam-Noord. Waar de eerste ervaring rustgevend was kom ik inmiddels tijdens de sessies dieper dan ik ooit geweest ben en voel ik de energie flowen aan alle kanten. Iedere sessie is uniek en helpen mij om maandelijks te resetten en vooruit te kijken. Ik kan de sessies aan iedereen aanraden die verrijking zoekt in zichzelf. Chris en zijn team zijn zeer professioneel en bedreven, ze begeleiden je naar ongekende nieuwe ervaringen.

Jurien Groot / 3D Hubs
Louis Molenaar

Als trainer & coach die zelf ademhalingssessies verzorgt, ben ik kieskeurig waar en bij wie ik zelf sessies volg. De expertise en innerlijke houding van Chris zorgt ervoor dat ik me met alle vertrouwen in het mooie verdiepende veld van het onderbewuste beweeg. Dank Chris, voor het mooie werk dat je verricht.

Louis Molenaar / Eigenaar van MindWorks Training & Coaching
Sjoerd van der Zon foto

Het is ontzettend fijn om bij Chris met ademwerk bezig te zijn. Het geeft mij meer energie en zorgt dat ik meer aandacht kan hebben voor de dingen die mij dierbaar zijn. Elke ceremonie is weer een unieke en bijzondere ervaring. Ik merk dat ik door het werk van Chris liefdevoller naar mijzelf ben gaan kijken en oude overtuigingen heb kunnen loslaten. Ik ben meer in het hier en nu gaan leven en bewuster van mijzelf en mijn omgeving. Ademwerk bij Chris is dan ook een echte aanrader.

Sjoerd van der Zon
Judith Blauw

In de ademsessies die ik bij Chris heb mogen volgen, was voor mij direct voelbaar hoe zorgvuldig hij de energie in de ruimte neerzet. Dit geeft een fijn en veilig gevoel waardoor ‘de diepte ingaan’ eigenlijk als vanzelf lijkt te gebeuren en ik me gemakkelijk mee kan laten voeren. Zo bijzonder om vrijwel direct na t starten van de verbonden ademhaling, mijn lichaam te voelen en steeds weer iets nieuws, anders te ervaren. Dit maakt mij nieuwsgierig naar weer een volgende keer!

Judith Blauw / Therapeut bij Judith Blaauw therapie

Chris heb ik mogen ontmoeten als collega bij de Feyenoord Football Academy. Een zeer fijne betrouwbare collega die meer was dan coördinator performance.
Tijdens een door fysieke klachten moeilijke periode, constateerde Chris dat hij wel iets voor mij kon betekenen. Onder de ervaren begeleiding van Chris heeft dit geresulteerd in een voor mij zeer bijzondere ervaring waarin ik mij volledig kon overgeven. Het voelen stromen van de energie door mijn gehele lichaam was voor mij een nieuwe ervaring. Ik ben Chris dan ook erg dankbaar!

Rini Coolen / HJO Feyenoord
Joost Feld

Op Facebook las ik dat Chris de inspiratiedag gezondheid organiseerde. Heel eerlijk wist ik niet goed wat ik kon verwachten en liet ik het daarom op mij afkomen. Over de theorie omtrent ademhaling en wat dit voor mij kon betekenen was ik onwetend. Ik heb daardoor enorm genoten van de kennis en kunde die Chris hierover bezit. Met als kers op de taart de ademhalingssessie. Wat een bijzondere ervaring was dit. Kortom, ik heb mezelf letterlijk getrakteerd op een inspiratiedag over gezondheid bij Chris.

Joost Feld / Docent Middelbaar Onderwijs
Alice Kieboom

Ademen doen we allemaal!
Inmiddels 2 ademworkshops bij Chris gevolgd. Door zijn kennis en warme veilige begeleiding heb ik dit ervaren als een krachtige methode om te verbinden met dat wat er op dat moment is. Een diepgaande ervaring om los te laten en te helen.
Dank Chris, ik kom zeker terug!

Alice Kieboom / Life- en loopbaancoaching
Joris Molenaar

Tijdens een ademsessie ben ik even los van alles wat moet. Kiezen voor mezelf en even de wereld vertragen. Iedere keer ervaar ik weer een andere beleving bij Chris. Dit is voornamelijk afhankelijk van de keuze die ik maak. Hoe diep ga ik dit keer?

Joris Molenaar
Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Nol_Zoutman

Chris is heer en meester in het laten meevoeren in je adem. Een ademreis is mij bij Chris meermaals gelukt en hij haalt soms alles uit de kast om dat doel te bereiken. Het gebruik van drum en krachtvoorwerpen was nieuw voor mij, maar zeer doeltreffend. Ben Chris erg dankbaar.

Nol Zoutman / Eigenaar DubbelZout en Koud
Bob Kattenbelt

Chris is toegankelijk en straalt rust uit. Ik ervaar zijn breathworksessies en ijsbadworkshops als vrij en open. Niets moet, alles mag er zijn. Chris weet als geen ander waar het zelfhelend vermogen van het lichaam toe in staat is en hij weet op een overtuigende manier zijn kennis en ervaring over te brengen.

Bob Kattenbelt / Marketeer
Yvonne_Kabel

Ik volg al meer dan 2 jaar ademsessies bij Chris omdat het me zo raakt en ik er zo veel positieve energie van krijg. Ik wens iedereen hele mooie ervaringen toe met de verbonden ademsessies van Chris in zijn veilige en vooral ontspannen omgeving. Zijn kennis van de adem, zijn ervaring en ondersteuning ervaar ik altijd als zeer fijn. Daarom wens ik iedereen de ervaring van een ademsessie met Chris.

Yvonne Kabel / Legal Secretary and HR Expatriate administrator
Sebastiaan Voorn

Sinds een aantal jaar volg ik ademsessies bij Chris. Keer op keer weet hij mij te verassen met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Hij is een inspirerende begeleider die mij verder brengt. Als je je wilt ontwikkelen op het gebied van vitaliteit en gezondheid, dan ben je bij Chris op het juiste adres.

Sebastiaan Voorn / Coördinator Middelbaar Onderwijs
Catharien_Dentjens

Wat is persoonlijk heel prettig vond is dat Chris mij, in vertrouwen door mijn eigen discomfort begeleidde, alles wat er zich in mijn hoofd afspeelde verdween, stukje bij beetje. Hierdoor kon ik steeds weer stapje verder, totdat ik totaal in de overgave kon zakken. Het was een hele fijne ademsessie.

Catharien Dentjes / Holistisch Coach & Business Development Director
Kathy Steenhuis

Ik heb bij Chris een training gevolg en zeer geregeld ademsessies. Wat een mooie, bijzondere, leerzame en helende ervaringen. Mooie muziek, verbindende begeleiding en heldere uitleg. Chris creëert een veilige omgeving waardoor er mooie interne processen plaats kunnen vinden. Kortom, top!

Kathy Steenhuis
Juliana Romano

I really enjoyed the Connective Breathing session, it was an amazing experience like nothing else. Incredible how sometimes we need to disconnect from all the noise from outside and let our body speak. I am looking forward for a next session.

Juliana Romano / Canon Europa
Marc van Hal

Ik heb inmiddels aardig wat ademsessies en workshops gevolgd onder leiding van Chris. Rustig, met aandacht en zorg, geeft hij je de ruimte. Binnen dit veilige kader, mag alles er zijn. Kernwoorden zijn vertrouwen, kwaliteit, positiviteit en vitaliteit. Sessies met Chris voegen wat mij betreft echt waarde toe en geven inzicht in hoe bijzonder het lichaam vóór je kan werken. En wat het lijf je vertelt.

Marc van Hal / Trainer, Coach, Adviseur en Interim-Manager
Michel Bartelingh

De afgelopen editie onder leiding van Skip en Chris met een fijne groep met plezier gewerkt aan ontspanning en ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak.
Daarbij ook de leuke en leerzame presentatie van Alexander bij mogen wonen.
Wat een super weekend op een mooie locatie midden tussen de weilanden in het Friese Wierum!! Nogmaals dank mannen.
Echte aanrader!!

Michel Bartelingh
Remco Steenhuis

Ik kom alweer ruim een jaar met grote regelmaat bij Chris om een training of om een ademhalingssessie te volgen. Het is elke keer weer een cadeau! Wat ik onder Chris zijn begeleiding tijdens het ademhalen mag ervaren, is ongelofelijk waardevol. Hetgeen wat hij doet tijdens de ademhaling is altijd precies op maat en precies hetgeen wat er dan nodig is.
Chris je verbinding is prachtig en heel waardevol. Tot snel!

Remco Steenhuis

Een paar jaar geleden deed ik een ademsessie bij Chris cadeau aan een vriendin. Uiteindelijk blijkt het een cadeau aan mijzelf. Tot mijn verbazing kom ik na het ademen, tijdens de ontspanning in een ander bewustzijnsveld. Dit veld ken ik goed, alleen was ik er op deze wijze nog nooit gekomen. Ik heb dan ook al wat heerlijke reizen mogen maken. Chris (en Anick) dragen het veld waardoor iedereen naar eigen kunnen en willen in een veilige setting mag ervaren wat er voor hen komt. Soms met een traan maar vaak diep geluk. Het brengt altijd IETS. Maar WAT is de grote verrassing. Dit klinkt wellicht zweverig maar dat is begeleide ademhaling zeker niet. Gewoon ervaren!

Claudia Hilbers

Mijn eerste ervaring met breathwork bij Chris was meteen eye opening. Door zijn rust en begeleiding voelde ik me enorm veilig en kon ik diep zakken in mijn emoties. Ik ben in zijn sessies vaak tot mooie nieuwe inzichten gekomen. Elke sessie is anders geweest voor mij tot nu toe wat het een verassing maakt. De sessies geven me een fijne reset, zowel mentaal als fysiek. Ik zou iedereen aanraden om een keer naar Pllek, Amsterdam, te gaan op de zaterdagochtend om het mee te maken!

Noor Stockman

2e sessie bij Chris…was weer top!
Duidelijke uitleg, goede ondersteuning en open voor vragen.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Nick Ninteman
Yvonne_Kabel

Een prachtige zaterdagochtend adem sessie, op mooie locatie.
Het is fijn om in een veilige omgeving, met twee ervaren begeleiders een verbonden ademsessie ter ervaren.
Graag tot de volgende sessie!

Yvonne Kabel

Op 31 maart 2023 heb ik voor het eerst meegedaan aan een breathwork.
Chris gaf van tevoren een korte uitleg over wat we konden verwachten en hoe de sessie eruit kwam te zien. Ik ben uiteindelijk ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Ik voelde mij op mijn gemak en na de sessie voelde ik mij enorm opgelucht.
Ik zal dit vanaf nu zeker vaker gaan doen!

Gina Ponzio
Wendy Keizer

In 2020 bij Wim Hof geweest en dat smaakte naar meer!
Ik ga over 2 weken voor de 4e keer naar Chris voor een breathingsessie in Amsterdam Noord. Zelfde spirituele ervaring, goede begeleiding (beter eigenlijk!), lekker dichtbij en zo’n 50 x goedkoper!!! Zowel mijn portemonnee als mijn inner-self worden hier heel blij van!

Wendy Keijzer
Jurien Groot

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de ademhaling sessies van Chris. Mijn eerste ervaring tijdens een vrijgezellenweekend was puur rustgevend. Ik durfde nog niet de diepte in, maar zag na de sessie wel het effect van diepgaan bij mijn vrienden. Het motiveerde mij genoeg om Chris in te zetten tijdens een bedrijfsevent dat ik organiseerde. De feedback was overweldigend, we startte twee intensieve workshop dagen met het aarden en verruimen van de geest dmv korte ademsessies.

Jurien Groot
Fleur Jagt Adem Academy

Prachtig adem werk

Een hele fijne ademsessie waarbij ik me echt veilig en op mijn gemak voelde om aan te gaan wat zich aandiende. Duidelijke en heldere instructies vooraf en een fijne begeleiding met fijne muziek tijdens het ademen en de meditatie.

Dankjewel lieve Chris!

Fleur Jagt
Erik van Schijndel - Adem Academy

Bedankt!

Was echt een prachtige dag!

Echt een geweldige ervaring!

Die ademsessie was geniaal,

en het ijsbad met voorbereiding ook!

Erik van Schijndel
claudia holzen - adem academy

Het was voor mij gisteren een hele bijzondere dag, inzichten, verwarring en voelen! Ik ben er vandaag nog over aan het mijmeren, maar niet zoals voorheen, dat ik alles wil analyseren, en her-bedenken, nee ik laat het ZIJN!
Nogmaals dank en zeker tot ziens!

Claudia Holzen
Adriaan van Berckel - Adem Academy

Ik heb begin mei 2023 een ademsessie gedaan met Chris bij Pllek in Amsterdam. Het was een hele mooie en goede ademsessie met perfecte begeleiding van Chris, de muziek tijdens de sessie was uitstekend, het is een ervaring die ik iedereen kan adviseren!

Adriaan van Berckel

Gisteren (28-mei 2023) woonde ik de ijsbad workshop bij en het was een prachtige, intensieve ervaring met talrijke inzichten. Met name de ochtend met de sessie verbonden ademhalen was zeer indrukwekkend. Daarna voelde ik mij vol energie om het ijsbad in te stappen. De metaforen van het leven komen treffend terug in deze workshop.

Rolinka
Patricia Van Der Eijk - Adem Academy

Dank voor je mail maar vooral dank voor gisteren.

Wat een cadeau was dat en voor mij ook echt een eye opener dat ik mij ook verder wil verdiepen in de ademhaling.”

Patricia Van Der Eijk
Albert King - Adem Academy

I wanted to take a moment to thank you again for making that happen for us yesterday. Barrie and I both talked about it this morning and said how neat the whole thing was. It was a wonderful experience!

Albert King
Susanne Broekhuisen-Schilham Adem Academy

Nogmaals dank voor de bijzondere sessie en de inspiratie die je hiermee
hebt gegeven om andere klanten te enthousiasmeren ook deel te nemen. Afgelopen dagen heb ik me nog heel ontspannen gevoeld. Het heeft op een
diepere laag een uitwerking gehad. Van “je mag er zijn, naar ik mag er
zijn, naar ik ben”. Het heeft me terug gebracht naar mijn basis.

Susanne Broekhuisen-Schilham
Fleur kortenoever - Adem Academy

Hey Chris, allereerst nogmaals dank voor de fijne ademsessie gisteren

Ik heb de relaxte vibes het hele weekend vast kunnen houden ☺️

Fleur Kortenoever
Francisca Laporte - Adem Academy
Alles was in balans, in een vertrouwenwekkende opbouw naar het ijsbad. Iedereen (ook met restschade na hoge doses chemo voor stamceltherapie, zoals ik) kan dit doen. Sterker nog, zou ik als preventie  en herstel toewensen!
De krijgeroefeningen en heup/bekkenoefeningen gaven mij zo veel levenskracht. Dat was een ontdekking. Aan mijn lijf en geest merk ik dat hier een helende ervaring is ondergaan, die bepalend voor de tweede helft van mijn leven zal zijn. Dank je wel dat jij mij hiermee hebt laten kennismaken én ook dat je als super sportman een liefdevolle en oordeelvrije aanpak en bejegening hebt, waardoor je je welkom en gedragen voelt. 
Francisca Laporte

Het was mijn eerste ademsessie dus ik ervaarde het zeker als heel bijzonder.

Ik had er al wat over gehoord en gelezen (tintelingen, trillen ect) maar dat het mij als een soort ‘intensieve’ meditatie door lagen heen zou brengen was ik me eigenlijk niet van bewust, haha lekker suf.

Zeer Dankbaar

S-Y
Paula Van Brakel - Adem Academy

Hele fijne sessie met Chris.

Hij start rustig en met een duidelijke uitleg, over hoe adem te halen en wat je allemaal mee kan maken. De sessie is wat langer dan je bij bijvoorbeeld een yogaschool vaak hebt met ook veel aandacht voor de opbouw en afbouw. Het is daardoor ook intenser, waardoor er bij mij veel spanning vrijkomt. Fijn dat daar ook persoonlijke aandacht voor is. En een heel ontspannen gevoel na afloop! 🙂

Paula Van Brakel
Merel Hogetoorn Adem Academy
Ik vond de ademsessie heel bijzonder en kom je dus graag tegemoet in de vraag op hoe ik de sessie ervaren heb. Toevallig was ik de dag ervoor bij een energetische healing en was de boodschap die ik meekreeg dat ‘ik er ook mag zijn’ en wil jij nou net aan het begin van de ademsessie benoemen dat we tijdens het ademen even geluid mochten maken, om zo ‘onze plek in de ruimte in te nemen’. Dat voelde voor mij direct als een bevestiging dat ik bij deze sessie aanwezig diende te zijn. Ik heb heel veel gevoeld; emoties, verdriet, tintelingen, verkramping, energien en opluchting. Er leek soms iets of iemand anders mij te sturen, vooral mijn handen en armen leefde een beetje een eigen leven. Ik vond het echt super bijzonder en wil jou en je partner en hondje James heel erg bedanken voor deze mooie ervaring. Ik ga er in september weer bij proberen te zijn!
Merel Hogetoorn
Mariëtte Zuurbier Adem Academy
Ik vond de avond een “cadeau”!
 
Een prachtige ervaring waardoor voor mij het één en ander op zijn plek viel. Heel mooi om te ervaren.
 
Ik kon me goed overgeven. Dat kwam vast omdat jij zo goed leiding kon geven. Dank je wel daarvoor! 
 
Hartelijk groetjes
Mariëtte Zuurbier
Julia Luisa Mourik Adem Academy

Dit is toch wel mijn terugkerende therapie!
Ik had niet verwacht dat mijn lichaam zo veel spanning zou loslaten. Gelukkig heb ik me bij deze ervaring geen seconde alleen gevoeld dankzij de fijne begeleiding. De intense rust die ik daarna heb mogen ervaren zal me altijd bij blijven. Op dat moment voelde ik alleen mijn hart nog kloppen. Alsof je naar de hartslag van een foetus luistert, het was erg bijzonder, dankjewel.

Julia Luisa Mourik
Margreet Talsma - Adem Academy
Dank voor de Adem sessie! Vond het heel erg interessant. Ben zelf psycholoog maar ervaar steeds meer dat er zoveel gepraat wordt, waardoor het gevoel soms te veel gerationaliseerd wordt en het daadwerkelijke voelen meer op de achtergrond komt te staan (als mensen überhaupt al woorden kunnen geven aan hun gevoel). De Adem sessie heeft me uitgenodigd om veel meer te kijken naar de combi tussen lichaam en geest! 
Margreet Talsma
Dominika Kupciw - Adem Academy
I really enjoyed the workshop. The timing and the pace of the session was just right. I have enjoyed the structure and your gentle guidance. It was also nice that you have been accompanied by a female. At the start I looked up to her for guidance too, so that really helped me.
 
I have been talking about the workshop to friends and family. Thank you again for this wonderful experience. 
Dominika Kupciw

Ik heb de ademsessie als heel bijzonder ervaren! Doorgaans zit ik (te) hoog in mijn ademhaling daar kwam ik op dat moment ook weer pijnlijk, duidelijk achter. Maar door mij over te geven aan de rust, achterover liggend op een matje, mocht ik ervaren dat er op jouw aangeven steeds meer ontspanning in mijn lijf kon ontstaan. Dat dit uiteindelijk bij de intensieve korte ademhalingstoten een algehele tinteling in mijn lijf teweeg bracht kon ik niet vermoeden. Dit ging werkelijk door tot in mijn tenen en vingertoppen. Het was zelfs zo dat ik nog geruime tijd die dag een vorm van lichtheid in mijn hoofd mocht ervaren. Er gebeurde best veel wat zich niet helder laat omschrijven maar wat overall als ontspannen werd ervaren.

Willem de Vries
Rik Lina Adem Academy

Wat een fantastich mannenweekend hebben we vorige week gehad!

Het was voor mij de zoveelste bevestiging dat de weg “naar binnen” de juiste weg is. En om daarin met een groepje mannen de verbinding te zoeken was enorm waardevol! Ik heb er mooie inzichten aan over gehouden en voel een diepe verbinding met alle mannenbroeders.

De manier waarop het weekend zich ontvouwde vond ik enorm bijzonder waarbij het verloop van de twee dagen precies zo werd ingericht naar dat wat de groep op dat moment nodig had. Heel bijzonder hoe Chris dat aanvoelt en samen met Skip dit vervolgens neerzet zodat iedereen deze persoonlijke ‘reis’ in verbinding met elkaar kan maken!

Rik Lina