IJsbad Workshops

De Adem Academy verzorgt inspirerende & uitgebreide ijsbad workshops. De unieke locaties, tezamen met onze persoonlijke en professionele aandacht maakt het een unieke ervaring om nooit te vergeten. Tijdens de workshops wordt er op een heldere manier uitleg gegeven over HOE het immuunsysteem werkt & WAAROM ademhalingsoefeningen en ijsbaden zo gezond zijn. Ervaar en leer hoe ademhalingsoefeningen, ijsbaden, voeding en mindfulness een positieve bijdrage kan leveren aan je gezondheid en levensplezier!

Op basis van zijn universitaire scholing in bewegingsleer, inspanningsfysiologie en voedingsleer kan Chris op een begrijpelijk manier uitleg geven over verschillende psychologische, fysiologische, neurologische effecten die tijdens de workshop aan bod zullen komen. Begrip ten aanzien van wat er in het lichaam gebeurd is voor alle deelnemers een essentiële en krachtige drijfveer om structurele veranderingen door te kunnen voeren voor een gezonder en gelukkiger leven.

Adem Academy - IJsbad

Boek een workshop

“The body has been designed to renew itself through continuous self-correction. These same principles also apply to the healing of psyche, spirit, and soul.”

Peter A. Levine

De verdiepende workshops van de Adem Academy zijn onderscheidend door de kennis en kunde waarmee de 7 fundamenten aan bod komen. Je gaat daardoor op fysiek, mentaal én energetisch vlak een bijzondere verschuivingen ervaren.

Deze dag is enorm motiverend en wordt vaak omschreven als een boost om blijvend aan je eigen gezondheid te werken.

De workshops zijn inclusief een uitgebreide gezonde lunch, gezonde snacks, koffie, thee en water.

Adem Academy - Naarden bedrijfsworkshop 4

De 7 vitale fundamenten

 

IJsbad

Zittend in het IJsbad leer je door het uitvoeren van een bewuste ademhalingstechniek te ontspannen en de weg naar binnen te maken. Je komt in een meditatieve Zen staat. Activeer je immuunsysteem door gerichte intensieve thermoregulatie technieken.

 

Ademhaling

Er wordt gewerkt met meerdere ademhalingstechnieken die het zenuwstelsel en immuunsysteem positief beïnvloeden. Ervaar een magische staat van verruimt bewustzijn.

 

Wetenschappelijke onderbouwing

Op basis van wetenschappelijke bevindingen leer je de effecten die ademhalingsoefeningen en thermoregulatie training hebben op lichaam en geest. Belangrijke psychologische, fysiologische, neurologische & energetische mechanismen worden helder uitgelegd.

 

Yoga

Er zijn actieve -en passieve houdingen waarbij het spier -en bindweefsel in het lichaam wordt geactiveerd. Laat je meenemen in een flow waarbij het bewegen de ademhaling volgt.

 

Meditatie

Leer de basis van mediteren door in stilte de ademhaling te volgen. Betreed het terrein van de waarnemer in jou.

 

Voeding

Er wordt ingegaan op de positieve effecten van (overwegend) plantaardige voeding én die van regelmatig vasten. Ook de gezondheidseffecten van gefilterd – geïoniseerd – alkalisch water komt aan bod. Laat je verrassen door het geheim van water.

 

Integratie

Het verschil tussen bewustwording en bewustzijn zit hem in het toepassen van het geleerde. WAT ga je vanaf nu consequent anders doen & HOE ga je doen?  In het laatste fundament zit de sleutel tot een succesvol, gezond & vitaal leven.

Heb je een vraag ten aanzien van een workshop?
Stel je vraag en neem hier contact op.

Locaties

Adem Academy - Locatie Moonsfarm Noordwijk

Moonsfarm – Noordwijk

Agenda
Adem Academy - Locatie De Buitenplaats Naarden

De Buitenplaats – Naarden

Agenda
Adem Academy - Locatie Pllek Amsterdam

Pllek – Amsterdam

Agenda