Man & Hart Weekend

Een verdiepingsweekend voor mannen

Het Man & Hart weekend is hét verdiepingsweekend voor mannen. Tijdens dit weekend ga je in verbinding met andere mannen krachtig staan voor jezelf! Middels veel lichaamswerk en verschillende oefenvormen worden er steeds meer maskers, rollen, en identiteiten van ons af gepeld en blijft er een krachtige en pure man met een open hart staan.

De combinatie van lichaamswerk én specifieke oefenvormen zorgen voor een ware verdiepingsslag in je persoonlijke ontwikkeling en kan tot op diepe lagen van het lichaam en geest zeer helend zijn. Misschien voel je dat er ergens in jou een diepe wens is – een wens vanuit je hart – om écht vrij te zijn en je unieke pure zelf te laten zien. Je bent van harte welkom bij Man & Hart.

Adem Academy - Naarden bedrijfsworkshop 3
Adem Academy - Chris - 2
Zorgvuldig opgebouwd programma

Chris heeft veel ervaring op het gebied van groepswerk, lichaamswerk, healing & coaching. Het Man & Hart weekend is zorgvuldig opgebouwd, en heeft een oer-oude fundering van duizenden jaren mannenwerk. Denk hierbij aan alle traditionele rituelen, ceremonies, en andere samenkomsten van mannen om te helen en te groeien en in je kracht te komen staan.

Zelf heeft Chris bijzonder positieve resultaten mogen ervaren van verschillende helende reizen en ceremonies. Sindsdien voelt hij zich geroepen om dit met een op een gegronde manier te delen met anderen. Vanuit de wetenschap én eigen ervaring weet hij ervaren dat deze weekenden ook het immuunsysteem positief te beïnvloeden, gezondheid te bevorderen, en aanzet tot leiderschap vanuit het hart.

Een open en intieme locatie

Op een prachtig locatie in Naarden-Vesting, direct tegen de oude vestingsmuren, met een stevige ondergrond en hoog plafond, bevind zich een open en intieme groepsruimte. De ruimte leent zich perfect voor alle onderdelen van het Man & Hart programma en brengt direct een fijne sfeer in de groep. Je bent hier echt even helemaal weg bent van alles.

Ga mee op reis en laat je inspireren, spiegelen en ondersteunen door een groep mannen die je verder helpen op jouw pad.

Boss weekend Naarden - locatie
Boss Weekend Aug 2022 groepsfoto
Twee verdiepingsdagen van 9:30 tot 17:30 uur.

Inclusief:

  • Heerlijke plantaardige lunch
  • Koffie, thee & gefilterd Kangenwater.
  • Gezonde tussendoortjes zoals fruit en snacks.

*Exclusief diner & overnachting. Er zijn meerdere mogelijkheden tot overnachten in de nabije omgeving.
**Het weekend gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Wacht daarom met het definitief maken van een overnachting tot er is bevestigd dat er voldoende inschrijvingen zijn.

“The critical issue is allowing yourself to know what you know. That takes an enormous amount of courage.”

Bessel A. van der Kolk

Man & Hart weekend

1 & 2 juni 2024
Kosten 450,-

Meer info Ik doe mee!