Adem Academy Opleidingen

10 jaar lang werkte ik in de professionele voetbalwereld samen met de grootste Nederlandse toptalenten. Als inspanningsfysioloog en fysiek trainer hield ik me bezig met het behalen van optimale prestaties & de ontwikkeling van spelers. Ik maakte de trainingsplanning, verzorgde sessies op het veld en in de gym waarbij rekening moest worden gehouden met de individuele energiehuishouding van spelers.

De totale hoeveelheid energie kan logischerwijs vergroot worden door goed te slapen, verantwoorde voeding en voldoende ontspanning. Veel reistijd, spanningen op sociaal vlak, en angstige beperkende gevoelens zorgen juist voor een verminderde hoeveelheid beschikbare energie om te groeien. Op dit niveau van gezondheidsconsulting richt zich het grootste deel van de lifestyle coaches.

Adem Academy - Chris persoonlijke coaching
Adem Academy - Chris opleiding

Bij de Adem Academy noemen we dit de oppervlakkige lifestyle-laag. Het niveau waarop je ‘eenvoudig’ praktische gezondheidsaanpassingen kunt toepassen en niet helpend gedrag kunt ‘fixen’.

Ik dacht dat ik altijd goed voor mezelf zorgde door gezond te eten en veel te sporten. Ik scoorde heel erg goed op de lifestyle-laag. Tot ik ‘opeens’ te dealen kreeg met een chronische ziekte. Dit heeft mijn perspectief op wat gezondheid betekent volledig doen veranderen. Dit heeft me doen ontdekken dat er een tweede diepere laag is die voor een goede gezondheid, verbeterde vitaliteit zorgt.

“Trauma is hell on earth. Trauma resolved is a gift from the gods.”

Peter A. Levine

De tweede diepere laag waar grote gezondheidseffecten plaatsvinden is het fysiek-mentaal-emotionele niveau.

Iedereen heeft zijn emotionele triggers die ons veelal op onbewust niveau erg veel energie kosten. We dragen deze mee door de levenservaringen die we hebben opgedaan. Ervaringen van onze geboorte tot aan dit moment in de tijd. Deze triggers sturen ons aan tot allerlei ongezonde lifestyle gedragingen.

Met lichaamswerk kan je afdalen naar die diepere onbewuste sturingen en hier bewust van worden. Op deze diepere laag is het mogelijk om angsten en beperkende overtuigingen te transformeren waardoor ongezonde gezondheidspatronen niet meer nodig zijn.

Meer praktische info volgt binnenkort.

Adem Academy - Chris opleiding 2

Heb je interesse in de Health & Lifestyle opleiding?
Neem even contact op!

Contact