Wat is ademwerk?

Ademwerk is een alomvattende term voor allerlei verschillende ademhalingstechnieken.
De Adem Academy past, afhankelijk of je deelneemt aan een workshop of ademsessie, verschillende ademtechnieken toe.

Boek een ademsessie

Tijdens onze ademsessies maken wij voornamelijk gebruik van de Verbonden Ademhalingsmethode. Tijdens deze techniek adem je op een ontspannen wijze, voor een langere periode, diep in en uit. Door de grotere hoeveelheid zuurstof in je bloedsomloop en het richten van de aandacht op de ritmische ademhaling kom je na enige tijd in een staat van verruimd bewustzijn. Een bijzondere meditatieve ZEN-ervaring.

Ademhalingsoefeningen hebben een positief effect op onze gezondheid doordat het Acute stress reduceert, het de aanmaak van ‘gelukshormonen’ stimuleert, en vastzittende Chronische stress kan bevrijden. Ook kom je tijdens een ademsessie makkelijker in contact met je gevoelens, emoties en jouw innerlijk kompas. Dit kan prachtige inzichten geven over wat je hebt te doen en je helpen bij het maken van eventuele keuzes.

Adem Academy Chris-Wenker-workshop-2
Adem Academy - Ademsessie

Groepsessies

Tijdens een groepssessie leer je op een ontspannen en ongedwongen manier de techniek van het Verbonden Ademen toe te passen. Tijdens de gehele ademsessie wordt er voornamelijk gewerkt met ritmische trance muziek waardoor het niet-denken wordt gestimuleerd. Hierdoor ervaar je rust in het lichaam en wordt het stil in je hoofd.

Tijdens diepe ademhalingsoefeningen kunnen er fysieke lichamelijke sensaties en emoties naar de oppervlakte komen. Het op een gecontroleerde manier bewust ervaren van deze (weggestopte – vastzittende) emoties zorgt voor een energetische ontlading. Deze ontlading voelt als een ware opluchting, bevrijding en een lichter lichaam. Ook is de bevrijding van deze emoties essentieel voor het immuunsysteem om goed te kunnen functioneren. Dit is een van de redenen waarom een ademsessie als ‘healing’ en een vorm van gezondheidspreventie wordt gezien.

Persoonlijke coaching

Hoe ziet een 1-op-1 sessie eruit?

Er zijn twee mogelijke varianten van persoonlijke begeleiding.

  1. Een eenmalige privésessie. Met een eenmalige privé sessie kan je al een goed idee krijgen wat ademwerk voor je kan doen. Je ervaart waarschijnlijk diepe ontspanning en een krachtig gevoel van in het Hier & Nu aanwezig kunnen zijn.
  2. Het coachtraject. Dit traject zorgt voor structurele & robuuste veranderingen op jouw pad. Door te kiezen voor een aantal opeenvolgende ademsessies kies je voor échte persoonlijke groei en -ontwikkeling. De reeks van sessies zorgt voor het afpellen van ego lagen waardoor de kern van datgene waar je tegen aan loopt steeds zichtbaarder wordt. Door de bewustwording die dit met zich meebrengt kan je vanaf nu bewuster kiezen voor jouw gewenste situatie.
Adem Academy - Chris persoonlijke coaching

Eenmalige 1-op-1 sessie (1,5 uur)

179,- voor particulieren, bedrijven & zzp’ers

Coach Traject van 5 persoonlijke 1-op-1 sessies:

799,- voor particulieren, bedrijven & zzp’ers

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Contact