Voor bedrijven & Groepen

Adem Academy verzorgt verschillende soorten workshops voor bedrijven & groepen op een van de prachtige vaste locaties of gewoon bij u ‘thuis’. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ademsessie, een ijsbadworkshop of een mini-gezondheidsretraite van een dag. Tijdens de mini-retraite maken de deelnemers een ware ‘deep dive’ in het ijsbad én op persoonlijk gebied.

Alle workshops van de Adem Academy zijn uitgebreid, professioneel en brengen de deelnemers daardoor écht stap verder. Naast een unieke ervaring leer je als deelnemer ook hoe je op een simpele manier je eigen gezondheid positief kan beïnvloeden.

Een gave bedrijfsworkshop met een langdurig effect!

Adem Academy - Naarden bedrijfsworkshop 2

Workshop locaties

Adem Academy - Locatie De Buitenplaats Naarden

De Buitenplaats – Naarden

Adem Academy - Locatie Pllek Amsterdam

Pllek – Amsterdam

Adem Academy - Locatie Moonsfarm Noordwijk

Moonsfarm – Noordwijk

Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Adem Academy - Opleidingen

Ook op de werkvloer blijven velen van ons doorlopen met chronische gezondheidsklachten. Denk hierbij aan vermoeidheid, hoofdpijn, maag -en darmklachten, huidaandoeningen, verhoogde hartslag, problemen met de ademhaling, depressies, symptomen van burn-out, chronische ontstekingen enz, enz.

Wist je dat je ook zelf je chronische klachten en verhoogde ontstekingswaarden kunt verlagen? Laat je tijdens een workshop inspireren om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen gezondheid.

Activeer de werking van je eigen immuunsysteem!

Leer dat een energiek, vitaal & gezond leven JOUW verantwoordelijkheid is!

Reviews

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de ademhaling sessies van Chris. Mijn eerste ervaring tijdens een vrijgezellenweekend was puur rustgevend. Ik durfde nog niet de diepte in, maar zag na de sessie wel het effect van diepgaan bij mijn vrienden. Het motiveerde mij genoeg om Chris in te zetten tijdens een bedrijfsevent dat ik organiseerde. De feedback was overweldigend, we startte twee intensieve workshop dagen met het aarden en verruimen van de geest dmv korte ademsessies.

Jurien Groot / Head of Analytics at 3D Hubs

Ik wilde graag mijn collega’s een ademsessie van Chris laten ervaren en daarmee hun de kans geven om ook meer te weten wat de verbonden-adem ons kan brengen. De mooie uitwerking die het heeft op lichaam en geest en hoe het ons brengt bij onze eigen-wijsheid, kennis en zelf- vertrouwen. Het team was gelukkig zeer onder de indruk en zouden het graag vaker willen doen. En dat dit nu zomaar ontstond, komt zeker door de afgelopen periode waarin heb kunnen ervaren, met zeer mooie ondersteuning van Chris, dat wat je kan en wil doen, ook echt kan gebeuren. 

Yvonne Kabel / Legal Secretary and HR Expatriate administrator CANON

Yes, thank you for organizing! I enjoyed the workshop very much. This breathwork session was very invigorating. I felt my “batteries” were fully charged after 40 minutes of Connected Breathing. And the time really flew by – I was surprised when Chris said that it was time to return to normal breathing. The experience in those last minutes of relaxation was something special and new – I felt tingling all over and was able to focus on specific areas in my body that felt an extra energy flow. A wonderful experience! Thank you! Looking forward to the next breathwork session at Canon.

Chery Andristplourde / Bedrijfsworkshop at Canon

De Adem Academy verzorgt workshops op locatie voor bedrijven & particuliere groepen. De samenstelling en duur van een workshop wordt helemaal op de wensen van klant afgestemd. Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.