Ontdek de Kracht van Lichaamswerk in Amsterdam bij Adem Academy

Adem Academy Chris-Wenker-workshop-2

Ben je op zoek naar een manier om je mentale, fysieke en emotionele welzijn te verbeteren? Ontdek de transformerende kracht van lichaamswerk in Amsterdam bij Adem Academy, jouw toegangspoort tot een gezonder en vitaler leven.

Bekijk de volledige agenda

 

Wat is Lichaamswerk?

Lichaamswerk omvat een reeks praktijken gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Bij Adem Academy combineren we ademhalingstechnieken, bewegingsoefeningen en mindfulness om een diepgaande staat van ontspanning en zelfbewustzijn te bereiken. Of je nu last hebt van stress, chronische pijn, of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, ons lichaamswerk in Amsterdam biedt een mogelijke oplossing.

 

Waarom Kiezen voor Lichaamswerk bij Adem Academy?

Bij Adem Academy ben je in goede handen. Onze oprichter, Chris, brengt een schat aan ervaring mee uit de wereld van bewegingswetenschappen en inspanningsfysiologie. Na een persoonlijke strijd met chronische gezondheidsproblemen ontdekte hij de kracht van ademwerk en lichaamsoefeningen, waardoor hij een uniek programma heeft ontwikkeld dat diepgaande resultaten oplevert.

 

Onze Benadering van Lichaamswerk

Onze sessies in Amsterdam zijn ontworpen om je te helpen:

  • Stress en angst verminderen
  • Verbetering van de bloedcirculatie en energieniveaus
  • Verhogen van zelfbewustzijn en emotionele veerkracht
  • Versterken van het immuunsysteem

 

Persoonlijke Sessies en Groepsworkshops

We bieden zowel persoonlijke sessies als groepssessies aan. In onze groepsworkshops kun je de kracht van lichaamswerk ervaren in een ondersteunende en energieke omgeving, terwijl onze een-op-een sessies diepgaande persoonlijke aandacht bieden, afgestemd op jouw unieke behoeften.

 

Meld je Vandaag nog aan voor een Sessie Lichaamswerk in Amsterdam

Wil je meer weten of ben je klaar om je reis naar een beter welzijn te beginnen? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op om je aan te melden voor een sessie lichaamswerk in Amsterdam. Laat Adem Academy je gids zijn naar een leven vol vitaliteit en balans.

 

 

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster