Ontdek de Kracht van Lichaamswerk bij Ademacademy

Adem Academy - Gezondheid en vitaliteit

Welkom bij Ademacademy, waar we de transformerende kracht van lichaamswerk omarmen. Onze unieke aanpak combineert eeuwenoude wijsheid met moderne wetenschappelijke inzichten, waardoor we een diepgaand en holistisch pad bieden naar fysiek, mentaal en spiritueel welzijn.

Bekijk de volledige agenda

Wat is Lichaamswerk?

Lichaamswerk bij Ademacademy is een integratieve methode die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Het omvat een reeks praktijken, waaronder ademhalingsoefeningen, meditatie, yoga, en bewuste beweging. Deze technieken helpen niet alleen om fysieke spanning te verminderen, maar bevorderen ook emotionele en mentale helderheid.

De Voordelen van Lichaamswerk

De voordelen van lichaamswerk zijn veelzijdig. Het helpt bij het verminderen van stress, verbetert de slaapkwaliteit, en verhoogt de algehele energie. Regelmatige beoefening kan ook bijdragen aan een verbeterd immuunsysteem en een groter bewustzijn van het eigen lichaam en geest.

Lichaamswerk Sessies bij Ademacademy

Onze sessies zijn ontworpen om je te begeleiden bij je persoonlijke reis van zelfontdekking en genezing. Onder leiding van Chris, een ervaren instructeur met een achtergrond in inspanningsfysiologie en ademcoaching, ervaar je een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en helen.

Personaliseer Jouw Ervaring

Bij Ademacademy begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde sessies aan die afgestemd zijn op jouw individuele behoeften. Of je nu nieuw bent in lichaamswerk of een ervaren beoefenaar, wij zorgen voor een ervaring die aansluit bij jouw persoonlijke groeipad.

Doe Mee Aan Onze Gemeenschap

Sluit je aan bij onze gemeenschap van gelijkgestemden die allen het pad van zelfontdekking en verbeterde gezondheid bewandelen. Ontdek onze workshops, retraites en persoonlijke coachingssessies en begin jouw reis in lichaamswerk vandaag nog.

Bezoek onze website voor meer informatie en om je in te schrijven voor een van onze lichaamswerk sessies. Ervaar zelf de kracht van verbinding tussen lichaam en geest bij Ademacademy.

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster