Mannenweekend bij Adem Academy: Een Weekend van Persoonlijke Groei en Kracht

Boss weekend Naarden - ijsbad

Bent u op zoek naar een unieke ervaring die niet alleen verfrissend en energiek is, maar ook een diepgaande impact heeft op uw persoonlijke en spirituele groei? Adem Academy’s mannenweekend is dé kans om uzelf op een dieper niveau te ontdekken en te ontwikkelen.

Bekijk de volledige agenda

Wat Biedt Ons Mannenweekend?

Ons mannenweekend is speciaal ontworpen voor mannen die zoeken naar meer diepgang in hun leven, zowel op fysiek, mentaal als spiritueel vlak. Deze tweedaagse retraite biedt een mix van ademwerk, lichaamsoefeningen, koude-training, en diepgaande zelfreflectie, geleid door onze ervaren trainers.

 

Versterk uw Lichaam en Geest

Leer uw lichaam en geest beheersen met ademhalingstechnieken, koudetraining, en krachtige meditaties. Deze methoden zijn niet alleen goed voor uw fysieke gezondheid, maar verbeteren ook uw mentale veerkracht en emotionele welzijn.

 

Diepe Persoonlijke Ontwikkeling

Het mannenweekend bij Adem Academy staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. U krijgt de gelegenheid om aan uzelf te werken in een veilige en ondersteunende omgeving, omringd door gelijkgestemde mannen.

 

Een Unieke Ervaring

Onze mannenweekend is meer dan alleen een retraite; het is een levensveranderende ervaring. U zult naar huis gaan met nieuwe inzichten, diepere zelfkennis, en een vernieuwd gevoel van levensenergie.

 

Waarom Kiezen voor Adem Academy’s Mannenweekend?

  • Deskundige Begeleiding: Onze trainers zijn ervaren in het begeleiden van mannen op hun pad van persoonlijke groei.
  • Unieke Methodes: Wij combineren moderne wetenschappelijke kennis met eeuwenoude wijsheid voor een holistische benadering.
  • Persoonlijke Aandacht: Kleine groepen zorgen voor een persoonlijke en diepgaande ervaring.
  • Prachtige Locatie: Onze retraites vinden plaats op inspirerende en rustgevende locaties.
  • Meld U Aan voor een Onvergetelijk Mannenweekend

 

Bezoek onze website voor meer informatie over het mannenweekend en om u direct in te schrijven. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om een krachtigere versie van uzelf te worden. Uw reis naar persoonlijke verrijking en empowerment begint bij Adem Academy’s mannenweekend.

 

 

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster