Ontdek de Kunst van Ademcoaching met onze Opleiding in Amsterdam of Bussum

Boss weekend Naarden - Coaching

Bent u op zoek naar een professionele ademcoach in Amsterdam of Bussum of overweegt u zelf een opleiding tot ademcoach? Bij Adem Academy bieden we een unieke kans om de diepgaande kunst van ademcoaching te verkennen en uiteindelijk zelf te beheersen. Wij bieden persoonlijke coaching aan met ademhalingsoefeningen als middel ten behoeve van gezondheid, vitaliteit en persoonlijke groei. Onze opleiding, gevestigd in Amsterdam en Bussum, is toegewijd aan het verspreiden van kennis en vaardigheden over deze transformerende praktijk.

Bekijk de volledige agenda

Waarom Kiezen voor Ademcoaching?

Ademcoaching is meer dan een methode; het is een reis naar zelfontdekking kan zorgen voor diepgewortelde heling. Het helpt individuen om stress te verminderen, hun energieniveaus te verhogen en een dieper niveau van mentale helderheid en fysiek welzijn te bereiken. Als ademcoach leert u technieken om anderen te begeleiden in hun proces van persoonlijke groei en gezondheidsverbetering.

 

Onze Opleiding tot Ademcoach in Amsterdam of Bussum

Onze opleiding is zorgvuldig samengesteld om u een uitgebreide en praktische leerervaring te bieden. Onder leiding van ervaren professionals in de ademcoaching leert u:

  • Fundamentele en geavanceerde ademhalingstechnieken.
  • De wetenschap en fysiologie achter effectief ademwerk.
  • Hoe u ademcoaching kunt aanpassen aan de behoeften van individuele cliënten.
  • Technieken om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.
  • Vaardigheden om zowel individuele sessies als groepsworkshops te leiden.

 

Wordt een Gecertificeerde Ademcoach

Na afronding van onze opleiding ontvangt u een certificaat, wat u erkent als een gekwalificeerde ademcoach. Dit opent deuren voor een professionele carrière waarin u met gebruik van de ademhaling individuen en groepen kunt begeleiden, zowel in Amsterdam als Bussum en daarbuiten.

Sluit u Aan bij onze Community

Bij Adem Academy geloven we in de kracht van gemeenschap. Als onderdeel van onze opleiding krijgt u toegang tot een netwerk van gelijkgestemde professionals, wat een onschatbare bron is voor samenwerking, leren en groei.

Start uw Reis Vandaag

Bent u klaar om uw pad als ademcoach te beginnen of om verder te verdiepen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opleiding of bezoek onze website om u in te schrijven. Adem Academy, uw partner in de kunst en wetenschap van ademcoaching.

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster