IJsbad Workshop Amsterdam: Duik in de Kracht van Kou

Adem Academy - Naarden bedrijfsworkshop

Als je ooit hebt overwogen om de kracht van koude therapie te ontdekken, dan is onze ijsbad workshop in Amsterdam dé perfecte kans. De voordelen van regelmatige blootstelling aan koud water zijn al eeuwenlang bekend. Nu bieden we je de kans om deze ervaring op te doen in de bruisende hoofdstad van Nederland! En voor wie Amsterdam niet uitkomt: we verzorgen ook ijsbadworkshops “op locatie” in andere delen van Nederland.

Bekijk de volledige agenda

 

Waarom een Workshop Ijsbad?

Misschien heb je verhalen gehoord over de wonderen van ijsbaden of ben je gewoon nieuwsgierig naar de sensatie van het duiken in ijswater. Wat je reden ook is, onze IJsbad workshop Amsterdam biedt een veilige omgeving om de kracht van het koude water te ervaren. Chris Wenker, oprichter van de Adem Academy, heeft een universitaire scholing in bewegings -en voedingsleer plus verschillende opleidingen als therapeut waardoor hij voor en ieder een passende ijsbad ervaring kan faciliteren.

Tijdens de workshops wordt er op een begrijpelijk manier uitleg gegeven over verschillende psychologische, fysiologische, neurologische effecten die tijdens de workshop ervaren gaan worden. Kortom, op deze plek leer je de juiste technieken en krijg je essentiële achtergrondinformatie die nodig is om het meeste uit je ijsbad ervaring te halen. De workshop eindigt met het geleerde implementeren in jouw dagelijkse leven zodat je steeds gezonder door het leven kan gaan.

 

 

Wat Kun Je Verwachten bij de Ijsbad Workshop?

Bij het deelnemen aan onze workshop IJsbad, beginnen we met een korte inleiding over de wetenschap achter de voordelen van koudetherapie. Vervolgens nemen we je mee door een reeks lichaamsactivatie -en ademoefeningen die je voorbereiden op het daadwerkelijke ijsbad. En dan, het moment waarop je hebt gewacht: de duik in het koude water!

 

Voordelen van een Ijsbad Workshop in Amsterdam

Onze IJsbad workshop gaat verder dan enkel een fysieke uitdaging; het is een uitnodiging om bewust aanwezig te blijven in een oncomfortabele situatie, wat kan leidt tot een ZEN-achtige staat van zijn in het bad en daarbuiten. De gezondheidsvoordelen variëren van verbeterde circulatie tot verhoogde mentale helderheid. Deze effecten kunnen dagen tot zelfs weken aanhouden.

Dus of je nu een doorgewinterde ijsbad liefhebber bent en opnieuw de diepte in wilt duiken of nog geen ervaring hebt met koude therapie en hier nieuwsgierig naar bent, je bent van harte welkom bij onze IJsbad workshop in Amsterdam. Reserveer vandaag nog je plek en dompel jezelf onder in de kracht van kou!

 

 

 

Bekijk de volledige agenda

Reviews

Bouke de Boer

Samen (“werken”) met Chris is een feest.
Naast zijn jeugdig enthousiasme en zijn passie, is er ook heel veel deskundigheid.
En, mogelijk nog veel belangrijker, waar velen nog wakker moeten worden en de keuze hebben te maken in Het Nieuwe Veld te stappen, zit Chris hier al midden in.

Bouke de Boer / Grondlegger NLP Nederland, oprichter NTI NLP
Thilo Varenhout

Ik kwam ademen bij Chris. Met verwachtingen uit mijn referentiekader dacht ik wel dat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb wel eens iets met Yoga en Wim Hof oefeningen gedaan. Tijdens de sessie met Chris kwam ik er ineens achter wat “op reis door je lijf gaan” voor mij betekende. Het werd even kraakhelder wat belangrijk in mijn leven is. Mooi om dit in een setting te doen die door Chris en Anick veilig werd neergezet. Dank voor deze vette ervaring.

Thilo Varenhout / Opleidingsdocent HvA
Mirella van den Doel

Als je Chris ontmoet, dan stap je gelijk een veld in van vertrouwen en energie. Keer op keer weet hij me te raken in zijn openheid en het te hebben over waar het nu daadwerkelijk over moet gaan. Durft hierin ook echt een spiegel voor te houden, waardoor stappen maken naar bewustzijn zoveel makkelijker gaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die (nieuwe) stappen wil maken!

Mirella van den Doel / NLP Coach & Eigenaar Doelbewuster