Adem Academy - Moonsfarm - Ijsbad workshop 1

IJsbad Workshop

IJsbad Workshop – Activeer het immuunsysteem & zelfhelend vermogen

Deze workshop staat volledig in het teken van gezondheid, vitaliteit en levensenergie. Leer hoe je op een natuurlijke manier je eigen gezondheid positief kan beïnvloeden. Ervaar hoe je met yoga, adem -en meditatietechnieken, voeding, én een unieke ijsbad ervaring het lichaam en de geest in balans brengt. Sta tijdens deze dag vertelt van de ontspanning, oerkracht, creativiteit en grootsheid die in je leeft.

De ademhaling heeft binnen deze workshop een cruciale rol. Chris Wenker van de Adem Academy kan met zijn achtergrond als bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog in de professionele topsport hier veel over delen. Hij koppelt op een begrijpelijke manier de praktijk aan wetenschappelijke onderbouwde theorieën rondom gezondheid en het immuunsysteem. In 2018 maakte hij zelf een heftige gezondheidscrisis mee; acute reuma. Nadat het reguliere medische circuit niet aansloeg kwam hij in aanraking met natuurlijke methoden: het pad der natuurlijke elementen. Ervaar hoe jij je zelfhelend vermogen kan activeren door aan de slag te gaan met de koude, ademwerk, beweging en plezier.

Workshop inclusief:

Heerlijke en complete veganistische lunch.
Onbeperkt koffie, thee & water.
Naslagwerk met de theoretische concepten.
Voorbereiding:

Neem badkleding mee.
Zorg voor sportieve kleding (liefst meerdere laagjes).
Ook lekker warme kleding is fijn, plus een paar warme sloffen of sokken.
Graag een grote droge handdoek meenemen om over je yoga matje te leggen.
Programma:

Inloop: 9:30 uur
Start: 10:00 uur
Einde: 17:00 uur

Let op:
Mocht je hartklachten, ernstige psychische, epileptische problemen, een extreem hoge bloeddruk hebben of zwanger zijn? Neem dan eerst per mail even contact op.
[email protected]

Datum

29 jan 2023
Verlopen

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€175,00

Locatie

Moon’s Farm
Leeweg 14, 2203 LD Noordwijk
Categorie