MoonsFarm Ademopleiding

Ademcoach Opleiding 2025

Verzorgd door Chris Wenker & Bram Bakker

We kunnen kiezen hoe we ons verhouden tot emotionele pijn en de daarmee samenhangende gezondheidsklachten. We gaan ze bestrijden, onderdrukken of verdoven. Daarmee sluiten we ons af van de boodschap die ons lichaam kenbaar wil maken. We hebben ook de optie om te gaan luisteren, en de signalen niet te verdringen. We bewegen, met respect en gepaste snelheid naar de emoties toe, die zich overal en nergens in ons lijf kunnen verschansen. De grote vraag: hoe kom je in het lichaam, en uit je hoofd?

Welkom bij de Ademcoach Opleiding.

Door je te focussen op je adem en daar op verschillende manieren intensief mee te gaan werken kun je uit je hoofd en in je lijf komen. Zo maak je het oer-weten; jouw onderbuikgevoel weer leidend. Zo kom je weer in verbinding met jezelf wat aanzet tot autonomie, persoonlijke groei en een uniek levenspad. Zo ga je herkennen wanneer je in de overlevingsmodus zit en hoe je deze kunt verlaten. Of ook wel: herkennen waar en wanneer kun je gaan helen van het oude zeer dat je kwelt.

Praktisch

Deze volledig verzorgde opleiding (retraite) bestaat uit twee blokken van drie intensieve dagen en nachten met elkaar. Dit zijn totaal 16 dagdelen om samen te leren, praten, oefenen, trainen en ervaren in een groep van maximaal 18 personen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor individueel -en groepsproces in een veilige en ontspannen setting.

Blok 1:     11, 12 & 13 april 2025
Blok 2:     9, 10 & 11 mei 2025

Ieder blok begint op vrijdag om 9:30 uur en eindigt op zondag rond 16:00 uur.

De opleiding is inclusief:

4 overnachting op Moon’s Farm
6x uitgebreide lunch,
4x uitgebreid diner,
4x ontbijt,
Onbeperkt koffie, verse kruiden thee uit eigen tuin.
* alle maaltijden zijn vegetarisch.

De locatie:

De opleiding wordt verzorgd op het prachtige Moon’s Farm. Het is een magische plek waar je je omringd door heel veel groen, kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige stille oase gelegen tussen de bloemenvelden, dicht bij de bossen, duinen en zee van Noordwijk. De opleiding in combinatie met deze unieke plek nodigt je uit om de verbinding met jezelf en de natuur (in jezelf) te verdiepen. Tijdens de opleiding is het gehele terrein voor onze groep gereserveerd wat bijdraagt aan het ervaren van rust & ruimte.

Let op:

Mocht je hartklachten, ernstige psychische, epileptische problemen, een extreem hoge bloeddruk hebben of zwanger zijn?
Neem dan eerst per mail even contact op.
[email protected]

 • Extra info:

  De opleiding is bedoelt voor professionals (trainers, coaches, docenten, hulpverleners, zorgmedewerkers, etc) die ervaring hebben in het werken met mensen.
  Na aanmelding is er een online kennismakingsgesprek met Chris of Bram waarin besloten wordt of je definitief bent toelaten tot de ademcoach opleiding.
  De opleiding gaat uit van een HBO / WO denkniveau.
  De opleiding is bedoelt voor professionals met een beginnende interesse in ademwerk als wel voor professionals die al veel ervaring op het gebied van adem & lichaamswerk hebben.
  Middels inschrijving en de betaling bevestigd u uw deelname en gaat u akkoord om aan het gehele opleidingsprogramma deel te nemen. Dit betekend aanwezigheid op alle 6 de opleidingsdagen, aanwezigheid bij de avond programma's, én overnachtingen op Moon's Farm.
  Annuleringen: na de betaling kan de opleiding niet eenzijdig worden geannuleerd of verplaatst naar een later moment.

 • 12Select Ticket
 • 2Deelnemers
 • 3Betaling
 • 4Bevestiging
Ademcoach opleiding 2024
€2550 incl. btw
Beschikbaar Tickets: 14

Ademcoach opleiding verzorgd door Chris Wenker & Bram Bakker op Moon's Farm in Noordwijk.

Het "Ademcoach opleiding 2024" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal

Datum

11 apr 2025 - 11 mei 2025

Tijd

Gehele dag

Kosten

€2.550,00

Locatie

Moon’s Farm
Leeweg 14, 2203 LD Noordwijk
Categorie
INSCHRIJVEN